Na humanitarnoj sednici Vlade prikupljeno tri ministarstva za najugroženije ministre

Izvor: Njuz.net, 09.Jul.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na humanitarnoj sednici Vlade prikupljeno tri ministarstva za najugroženije ministre

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Dobrotvornu sednicu organizovala je Fondacija Vlade Srbije, a prisustvovali su joj brojne zvezde

BEOGRAD, 9. jul 2013, (Njuz) – Humanitarna sednica Vlade za najugroženije ministre je završena uspešno, prenose domaći mediji bliski vlasti.

Kako Njuz saznaje, članovi Vlade uspeli su da prikupe čak tri ministarstva za ministre kojima preti ispadanje iz vlasti.
Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je bio domaćin svečane sednice na kojoj je posle nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sati dogovora sakupljeno tri ministarstva.
Dobrotvornu sednicu organizovala je Fondacija Vlade Srbije, a prisustvovali su joj brojne zvezde, među kojima su bili i Ivica Dačić, Jovan Krkobabić, Žarko Obradović, Milutin Mrkonjić, Mlađan Dinkić i mnoga druga imena domaćeg džet seta.
- Ova organizacija napravljena je kako bi pomogla ugroženim ministrima u Srbiji, ali i dala nadu svim svim ministrima čija je pozicija dovedena u pitanje širom ostatka sveta. Uz pomoć prijatelja i porodice nadam se da ćemo uspeti da prikupimo dovoljno ministarstava kako bismo olakšali život svim ministrima kojima je pomoć potrebna – rekao je Vučić na početku humanitarne sednice.
Gala veče u Vladi Srbije organizovano je nakon nekoliko nedelja najava da bi mnogi ministri mogli da ostanu bez svojih pozicija.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Vučić preti da će otkriti detalje iz prošlosti starog hrasta

Izvor: Njuz.net, 10.Jul.2013, 13:42

. . Hrast je više puta viđen u društvu ljudi za koje postoji osnovana sumnja da su činili krivična dela.. . BEOGRAD, 10. jul 2013, (Njuz) – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odlučan je u nameri da omogući nesmetanu izgradnju Koridora 11 i spreman je da objavi sve sumnjive detalje...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.