Na dan VENČANJA dobila poklon, pa saznala da NIJE ZA NJU - Pročitala posvetu i BRIZNULA U PLAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:17

Na dan VENČANJA dobila poklon, pa saznala da NIJE ZA NJU - Pročitala posvetu i BRIZNULA U PLAČ

Ona je bila oduševljena.
Kajla Rej je prošle godine izgovorila sudbonosno “da”, a snimak koji je podelila sa pratiocima na Tiktoku postao je viralan.
Vidimo trenutak kada je od svog izabranika Terija dobila (neobičan) poklon koju ju je oduševio, a istovremeno naterao suze na oči.
Više od 8,4 miliona ljudi je pogledalo kako Kajla zbunjeno čita posvetu i shvata da prelepa narukvica u ukrasnoj kutiji nije za nju!
- Za moje prvorođenče, poklon na dan venčanja s tvojom majkom 2023. godine. Želeo sam da ti podarim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na svom venčanju. Trenutno ne znamo kako ćeš izgledati, da li ćeš biti zabavna kao tvoj tata,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.