NOVI RIJALITI: Ana skida kilograme pred kamerama!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI RIJALITI: Ana "skida" kilograme pred kamerama!

Pevačica odlučila da snimi svoj rijaliti.

Ana Nikolić odlučila da višak kilograma s kojim se bori otkako se porodila, "skine" pre TV kamerama. Ideja je da se potpuno ogoli pre kamerama, da otkrije gde i kako živi, čime se hrani i sa kakvim iskušenjima se sve susreće.

"Hit" piše da Anini saradnici pripremaju rijaliti šou o običnom životu pevačke zvezde u kome će biti prikazani njeni realni problemi, nerviranje zbog viška kilograma, momenti kada je depresivna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tužna, ali i oni u kojima je odlučila da uradi nešto za sebe, svoje zdravlje i izgled.

Gledaoci će imati prilike da saznaju i koliko tačno Ana ima kilograma, jer su se pojedini tabloidi "gađali" sa različitim brojkama 120, 100, 90...

Sa Anom će raditi tim stručnjaka: treneri, nutricionisti, lekari...Ona će na taj zdrav način, pred brojnim gledaocima pokušati da povrati staru liniju.

Osim pevačicine borbe s kilogramima, gledaocima će biti prikazano i s kim se Nikolićeva druži, gde izlazi, kako sprema novi album...

Anini menadžeri su na ovu ideju došli, nakon što je Anin video na Instagramu, u kome govori da je u depresiji, jer je napunila 40 godina, za samo nekoliko sati pogledalo preko 200.000 ljudi.

PODSETITE SE ANINIH INTERVJUA ZA MONDO TV



Izvor: YouTube

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.