NOVI PROBLEM ZA BARSU Suareza čeka pauza

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEM ZA BARSU Suareza čeka pauza

Barseloni nije bilo dovoljno što je na startu šampionata poražena od Atlertika u Bilbau, već je ostala i bez napadača. Maler za malerom… Luis Suarez povredio se u 37. minutu susreta i pitanje je kolika ga pauza čeka.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na pobedu Valensije protiv Real Sosijedada.
Urugvajac je povredio list, stepen povrede za sada nije poznat, ili Katalonci nisu želeli da otkriju sve informacije.
– Povredio je list noge. Brzina njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << oporavka diktiraće povratak na teren – šturo je objavila Barselona.
Ovo predstavlja veliki problem za Barselonu. Ne samo zato što je Suarez važan igrač, pri tom je igrao odlično u pripremnom periodu, već i zato što je Lionel Mesi van stroja i pitanje je kada će da se vrati na teren. Uz sve to, praz na startu šampiona, nimalo ne čini situaciju prijatnom.
[INJURY NEWS] Tests carried out on Saturday morning have confirmed that @LuisSuarez9 has an injured right calf. His recovery will dictate his return to action. pic.twitter.com/QeXdD3gMii
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 17, 2019


The post NOVI PROBLEM ZA BARSU Suareza čeka pauza appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nakon poraza, novi problemi za Barsu!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Oglasili se iz kluba...Fudbalski klub Barselona potvrdio je danas da se Luis Suarez povredio na meču protiv Atletik Bilbaa i da ga čeka pauza..."Suarez je povredio list desne noge. Brzina njegovog oporavka diktiraće povratak na teren", navela je Barselona u kratkom saopštenju...Barselona je novu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.