NOVA REAKCIJA Kalinić: Pogrešio sam

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA REAKCIJA Kalinić: Pogrešio sam

Jutro je pametnije od večeri. Bar bi tako mogao da se shvati novi post našeg glumca Milana Kalinića u vezi s vređanjem Nikole Kalinića na meu Crvena zvezda – Fenerbahče, prošlog četvrtka.
Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Litvanija – Srbija je 2.15.
Podsetimo, odmah posle uvreda na račun doskorašnjeg reprezentativca, naš glumac stao je u odbranu bivšeg igrača Crvene zvezde. Tada je napisao: Ljudi, da li imate mozak? Ponovo oglasio na društvenoj mreži, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ali ovog puta je stao na stranu navijaa Crvene zvezde.
Milan Kalinić na drugom meču finala plej-ofa ABA lige Crvena zvezda – Budućnost, prošle sezone (Foto: Starsport)

Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske, i fudbalske i košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se događa pa sam reagovao. Sada shvatam i pogrešio. Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih. Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja, ali to je već druga tema. Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama među zvezdašima. Zato ponavljam, ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama – napisao je Milan Kalinić na Instagramu.



The post NOVA REAKCIJA Kalinić: Pogrešio sam appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.