Izvor: Blic, 02.Maj.2023, 10:26

"NOVA OPERACIJA JE ZAKAZANA ZA SUTRA" Šavija otkrila kako se oseća, progovorila i o nasilniku: "Završiće gde treba makar imao 10 advokata"

Starleta Nataša Šavija zadobila je teške telesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataši Šaviji zakazana operacija za sutra! Starleta otkrila kako se oseća, pa poručila: Nasilnik je naišao na pogrešnu kojoj će ovo da uradi

Izvor: 24sedam.rs, 02.Maj.2023

Ona i dalje ne želi javno da imenuje osobu koja joj je nanela povrede, a sve zbog toga što ne želi da ometa istragu

Nastavak na 24sedam.rs...

OTKRILA DA LI IMA TRAUME zbog Stefana Karića: Jovana Ljubisavljević progovorila o detaljima raskida

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 07:22

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo i bivšu učesnicu Zadruge, sada voditeljku Jovanu Ljubisavljević...Tokom emisije, govorili smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.