NOKAUT! Čovek je prišao Bazu Oldrinu i rekao mu da je PREVARANT - čiča ga zveknuo u GLAVU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUT! Čovek je prišao Bazu Oldrinu i rekao mu da je PREVARANT - čiča ga zveknuo u GLAVU! (VIDEO)

Bez starca zaista nema udarca.

Američki predsednik Donald Tramp nedavno je primio u posetu astronaute koji su sleteli na Mesec, povodom 50 godina od tog istorijskog događaja.

Moron calling Buzz Aldrin a fraud gets some instant karma. pic.twitter.com/gW5hyKlnUJ

— INSTANT KARMA (@instakarm) July 20, 2019

Međutim, jedan od čuvenih astronauta, čuveni Baz Oldrin, imao je problema pri susreta sa Trampom. Njega je presreo čovek koji ga je nazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lažovom i prevarantom. Ima mnogo ljudi koji i dalje veruju da je sletanje na Mesec režirano i snimljeno u studiju u Holivudu i da se nikada nije dogodilo.

- Rekli ste da ste hodali na Mesecu, a niste! Vi ste kukavica, i lažov i...  - rekao je čovek, ali nije uspeo da završi rečenicu. Iznervirani Oldrin, inače starac od 89 godina, ga je udario pesnicom u glavu.

Pa, ponekad ne može drugačije sa budalama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.