NJIH PETORICA RAZVLAČE MOJU RIBU! Zadrugar priznao NAJINTIMNIJU TAJNU! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Nov.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIH PETORICA RAZVLAČE MOJU RIBU! Zadrugar priznao NAJINTIMNIJU TAJNU! (VIDEO)

Mina Vrbaški je ispričala detalje najboljeg se*sualnog odnosa, a Milan Petković je ispričao da se njegova bivša devojka otišla stranputicom i ušla u po*no svet.
– Nebitno kad je i šta je bilo. To je bio neki lokal, kafić u staklu. Srećom, pa je bilo pola 6 ujutru. Posle tog čuvenog se*sa koji je trajao dugo. Ujutru kada sam ustala, videla sam da je sve bilo po podu, sve je razbijeno. Bilo je toliko strasti – pričala je Mina, a potom je svoju priču ispričao Petković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Ljubav, romantika, krenemo da živimo zajedno. Stvarno smo se voleli. Devojka je uvek u se*su stegnuta, nije bila opuštena. Nikad nije imala afinitete da eksperimentiše. Zabavljali smo se dugo. Imali smo neke nesuglasice u vezi. Ja se budim jedno jutro i nje nema kraj mene. Ona je mene jednom prilikom pitala kako bi ja reagovao kada bi (ona snimila po*nić), kao ima neku drugaricu koja je već duže vreme u tom po*no svetu. Prođe neki period. Čitam to pismo: “Nisam više mogla da izdržim, otišla sam da radim. Nisam trebala ovako, tako je najbolje.” Ja je zovem, ona neće da se javi, zapalila u Budimpeštu. Ja blejim na telefonu, meni drug šalje link, petorica njih razvlače moju ribu. Ja sam se odsekao, nije mi bilo dobro – pričao je Petković, a zadrugari su ostali zatečeni zbog njegove priče.




The post NJIH PETORICA RAZVLAČE MOJU RIBU! Zadrugar priznao NAJINTIMNIJU TAJNU! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.