Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 07:02

NJEGA JE VOLELA POSLE VOJE, A PRE DRAGANA Ovaj BOGATAŠ je bivši dečko Jovane Jeremić: Procurile slike sa skupocenog letovanja - ovako je pričala o njemu

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj uspešnog privrednika Dragana Stankovića, koji je 15 godina stariji od nje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVA LEPOTICA JE SNAJKA NOVOG DEČKA JOVANE JEREMIĆ Draganov sin oženio vatrenu crnku, a zajedničke slike Miloša i Marije SVI KOMENTARIŠU

Izvor: Blic, 15.Jan.2024

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.