NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU Stefan Karić i Iva Grgurić u žestokoj akciji ispod jorgana

Izvor: Press, 19.Sep.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU Stefan Karić i Iva Grgurić u žestokoj akciji ispod jorgana

Mnoge ljubavi obeležile su prethodne dve sezone rijaliti programa "Zadruga", a neke su se nastavile i nakon kraja rijalitija.
Foto:puls
U novoj, trećoj sezoni, koja je otpočela 6. septembra, između nekih zadrugara rodile su se simpatije, koje se ne stide da pokažu pred milionskim auditorijumom.
Stefan Karić i Iva Grgurić • screenshot >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Naime, jedan od najvećih zavodnika u "Beloj kući" Stefan Karić i zgodna Hrvatica Iva Grgurić, kao da su zaboravili na kamere i prepustili se zajedničkim strastima.
Oni su spojili krevete u izolaciji, u kojoj se nalaze jer su ove nedelje potrčci, zatim su legli i pokrili se jorganom a potom počeli da razmenjuju sočne poljupce.
Iva ga je ljubila po vratu i licu, a Karić se nimalo nije bunio, naprotiv, uživao je u njenim izlivima nežnosti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nisu mogli da se obuzdaju: Stefan Karić i Iva Grgurić u žestokoj akciji ispod jorgana

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019, 00:07

Mnoge ljubavi obeležile su prethodne dve sezone rijaliti programa “Zadruga”, a neke su se nastavile i nakon kraja rijalitija. U novoj, trećoj sezoni, koja je otpočela 6. septembra, između nekih zadrugara rodile su se simpatije, koje se ne stide da pokažu pred milionskim auditorijumom. Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.