NISTE ZNALI! BOSANAC JE U BRAKU SKORO 5 DECENIJA, ŽENU JE KRIO KAO ZMIJA NOGE DO SADA: Džidža je preslikana majka!

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2021, 08:31

NISTE ZNALI! BOSANAC JE U BRAKU SKORO 5 DECENIJA, ŽENU JE KRIO KAO ZMIJA NOGE DO SADA: Džidža je preslikana majka!

Dragan Stojković Bosanac, Foto: Dragana Udovičić




Dragan Stojković Bosanac već 44 godine je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje dece, Aleksandru i Aleksandra.
Njih dvoje su godinama u srećnom braku, ali njegovu suprugu retko ko je imao priliku da vidi u javnosti.
– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je Dragan Stojković Bosanac svojevremeno.
Bosanac je jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi.
foto: RTV Pink printscreen Njihova ćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede.
Sudeći po Dunjinim slikama iz mladosti, mnogi kažu da je Bosančeva ćerka Džidža ista mjajka.
(Espreso / Faktor.ba)



The post NISTE ZNALI! BOSANAC JE U BRAKU SKORO 5 DECENIJA, ŽENU JE KRIO KAO ZMIJA NOGE DO SADA: Džidža je preslikana majka! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.