NISTE PRAVI POZNAVALAC ŽENA ako ne znate OVO!

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISTE PRAVI POZNAVALAC ŽENA ako ne znate OVO!

Ukoliko za sebe mislite da ste pravi i najbolji poznavalac ženskog tela, verujte nam – ni ne znate u kakvoj ste zabludi! Ono je prava misterija…
Rođene ste sa milion jajnih ćelija i – to je to!
Kada ste bile veličine banane u stomaku majke imale ste oko 6-7 miliona jajnih ćelija, kao fetus star 20 nedelja. Prilikom rođenja imate 1-2 miliona, a u pubertetu oko 400.000. Do 37. godine života imate ih samo 25.000. u menopauzi žene mogu da ih imaju oko 1.000. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Vaša leva dojka je malo veća od desne
Vaše devojčice ipak nisu bliznakinje. Više istraživanja je pokazalo da je leva dojka veća od desne. To je slučaj kod 62 odsto ispitanica.
Imate zdrave bakterije u vagini
Dok svi govore o bakterijama u crevima, imate ceo ekosistem bakterija u vašoj vagini. One proizvode mlečnu kiselinu kako bi održavale pH vrednost vagine u normali. Dobar odnos bakterija može da vas zaštiti od polno prenosivih bolesti, infekcija i bakterijske vaginoze. 
Sperma može da preživi do pet dana u vašem reproduktivnom traktu
Par dana pre ovulacije vaše telo je kao hotel sa pet zvezdica za spermu i može da održi spermatozoide u životu danima. Vaginalana tečnost postaje kremasta i bela, zatim prozirna, klizava i rastegljiva.
Gubite manje krvi nego što mislite tokom ciklusa
Iako vam se čini da je to ozbilno krvarenje, izgubite oko četiri kašike krvi tokom ciklusa. Ukoliko imate osećaj da je to mnogo više nego što treba, javite se ginekologu.
Orgazam bradavica je stvaran
Grudi ne služe samo za predigru, a neke žene kažu da su doživele orgazam samo od stimulacije bradavica. Mozak reaguje na stimulaciju različitih delova tela. 
The post NISTE PRAVI POZNAVALAC ŽENA ako ne znate OVO! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.