Izvor: Blic, 18.Okt.2016, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD VENČANJA Kejt Mos ostavila dečka zbog ćerke

Manekenka Kejt Mos (42) ostavila je 13 godina mlađeg dečka Nikolaja fon Bizmarka, iako su u septembru objavili da će se venčati nakon Božića.

Povod za krah ove ljubavne romanse navodno su bile česte svađe, a kriza je kulminirala zbog neslaganja manekenkinog dečka i njene ćerke Lili.

Naime, kako su naveli izvori bliski Kejt Mos, njen izabranik i ćerka nisu se uopšte slagali, pa je ona odlučila da prekine tu vezu, iako, kako navode strani tabloidi, i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << voli Nikolaja.

Inače, Kejt je ćerku Lili rodila dok je bila u vezi sa urednikom Jefersonom Hakom, a i dalje je zvanično udata za Džejmija Hinsa. Njen doskorašnji dečko i verenik potomak je slavnog kancelara Nemačke Ota fon Bizmarka.

Pročitajte još:

Podsetimo, njih dvoje verili su se letos u Veneciji, a venčanje su planirali za posle Božića. Često su bili tema tabloida zbog raskalašnog načina života koji vode, uz konzumiranje droge i alkohola, a oboje su bili na klinici za odvikavanje, ali su je ubrzo napustili.

Popularna manekenka, koja je 30 godina u modnoj industriji nedavno je otvorila agenciju za talente, navodeći da želi da stvara nove zvezde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.