Izvor: Press, 31.Dec.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM ZNALA ŠTA DA RADIM, BILO MI JE NEPRIJATNO: Evo šta Dragana Mirković kaže o glasinama da je od supruga dobila skupoceni automobil! (FOTO)

Njegova cifra se procenjuje na oko 400 hiljada evra.
Danas je u emisiji "Premijera vikend specijal" gostovala pevačica Dragana Mirković, a tom prilikom je istakla da je spremna za doček na Zlatiboru gde će zajedno sa svojom publikom ući u Novu godinu.




Autor: TV Pink Printscreen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

Takođe, pevačica je komentarisala i automobil koji je dobila za svoj 50. rođendan ove godine, a nakon glasina da joj je ovaj skupoceni poklon u vrednosti od 400.000 evra udelio suprug Toni Bijelić, ona je to demantovala.




Nije mi suprug pokloni auto. To mi je poklonio vlasnik Mercedesa koji je bio moj gost i nisam znala šta da radim sa tim poklonom. Meni je bilo neprijatno, nisam znala šta ću - govorila je Dragana.


U nastavku gostovanja u emisiji "Premijera - vikend specijal" Dragana Mirković je istakla da je ona veoma srećna i ispunjena žena, kao i da su joj porodica i publika najveća podrška u životu.





Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.