NIKO NE PRIČA O TOME! Tara shvatila da Milica Kemez i Karić nešto kriju, priznala da VOLI Mateju!

Izvor: Press, 23.Okt.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE PRIČA O TOME! Tara shvatila da Milica Kemez i Karić nešto kriju, priznala da VOLI Mateju!

Tara Simov je zamolila Mateju da napusti Rajski vrt kako bi Drvetu mudrosti otkrilo tajnu koju će ono nagraditi na neki način.
Foto:punk

Autor: TvPink Printscreen


Zadrugara je uočila nešto što je mnogima promaklo, a tiče se odnosa Stefana Karića i Milice Kemez



Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smo igrali igru u kojoj moraš da kažeš istinu. Milica Kemez je postavila pitanje Kariću da otkrije svima kako su se upoznali i šta su imali. Stefan je zanemeo, nije znao gde se nalazi. Niko o tome ne priča. Milica mi je sugerisala da će pričati o tome, kad smo pričali u toaletu - otkrila je Tara, a onda ju je Drvo pitalo šta oseća prema Mateji:



Autor: TvPink Printscreen


Drvo ja njega volim, svega mi. Mnogo mi prija ovaj zadatak. Imamo retardiran odnos. Mislim da bi on imao nešto sa Ivom i tako - rekla je Tara, a Drvo joj je ispunilo muzičku želju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.