NIKAKO nemojte uzimati OVA sedišta u avionu - Stjuardesa otkrila ŠTA vas očekuje ako se za njih opredelite

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 17:14

NIKAKO nemojte uzimati OVA sedišta u avionu - Stjuardesa otkrila ŠTA vas očekuje ako se za njih opredelite

Stjuardese iz vodećih svetskih kompanija podelile su koja mesta u avionu treba izbegavati. 
Pre nego što se odlučite za kupovinu karata za potrebnu destinaciju, poslušajte ove savete stjuardesa koje zbog svojih dugogodišnjeg iskustva savetuju da pazite šta ćete odlučiti.
Srednji red, a posebno sedišta 11A i 11F do prozora, stjuardese su odabrale kao najgora mesta za putnike.
Sao ovih mesta putnici se veoma često poslednji iskrcavaju iz aviona, ali i među poslednjima dobijaju obrok u toku leta.
Stjuardesa Tara iz jedne aviokompanije je rekla:
Ako letite na kratkim relacijama, sedeći u sredini aviona verovatno ćete ostati bez hrane. Ako planirate da uzmete bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stjuardesa otkriva: Izaberite pametno, ova sedišta u avionu su najgora i treba ih izbegavati

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2024, 12:24

Stjuardese vodećih avioprevoznika podelile su važne savete o izboru sedišta na letovima, naglašavajući koja mesta treba izbegavati da bi se izbeglo kasno iskrcavanje i dugo čekanje na serviranje hrane. Izdvojili su sedišta u srednjem redu, posebno 11A i 11F kod prozora, kao najmanje poželjna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.