Izvor: Blic, 23.Maj.2023, 21:17

"NIKAD SE NE BIH ŠETALA GOLA KAO MIA BORISAVLJEVIĆ" Edita potkačila koleginicu, pa progovorila o vezama na noć: "Možda se desi neka avantura"

Pevačica Edita Aradinović više puta do sada je iznenadila promenom svog izgleda. Naime, Edita se ovog puta pojavila u javnosti potpuno neprepoznatljiva, a odmah su krenule spekulacije da je imala estetske zahvate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NIKAD SE NE BIH ŠETALA GOLA KAO MIA BORISAVLJEVIĆ!" Novi estradni rat na pomolu? Edita potkačila koleginicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023

"Nikada nisam imala šeme."..Pevačica Edita Aradinović više puta do sada je iznenadila promenom svog izgleda. Edita se ovog puta pojavila u javnosti potpuno neprepoznatljiva, a odmah su krenule spekulacije da je imala estetske zahvate...- Menjam sebe kao godišnja doba, u zavisnosti kako se osećam....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.