Izvor: Press, 07.Feb.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD JE NEĆETE PREPOZNATI: Evo kako je Zorica Brunclik izgledala pre više od 40 godina! (FOTO)

Tada nije bila prepoznatljiva po roze boji kose.
Jedna od najvećih zvezda folk muzike na našim prostorima Zorica Brunclik prepoznatljiva je po svojoj specifičnoj boji kose, ali nekad nije tako izgledala. Ona se tokom devedesetih ofarbala u roze, kada se to smatralo pravim iskorakom u imidžu.




Autor: TvPink >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Printscreen


Na Instagramu su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako je Zorica izgledala na početku muzičke karijere. Ona je imala crnu kosu i bila je mršavija nego sada, a fotografija je uslikana davne 1976. godine.




Folkerka je muzičku karijeru započela sa 18 godina kada je najpre uplovila u vode izvorne muzike. Pevačica nikada nije krila da je imala teško detinjstvo i da je nekada živela u siromaštvu. 1975. snimila je svoju prvu ploču koja je prodata u preko 300.000 primeraka. Od tog trenutka njena karijera kreće uzlaznom putanjom.



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.