NIJE SVE U LOVI! Siromašniji su DUHOVITIJI I BOLJI U SEKSU!

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SVE U LOVI! Siromašniji su DUHOVITIJI I BOLJI U SEKSU!

Muškarci s nižim i srednjim zaradama emocionalno su iskreniji, verniji i bolji u krevetu od onih koji zarađuju puno, pokazala je američka studija. Prema ovom izveštaju, muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni velikog izbora čime da privuku žene, pa moraju da budu ili duhoviti ili dobri ljubavnici.
– Čim je manje para, tu je više seksa, vernosti i sreće – kaže profesor Adam Galinski sa univerziteta u Čikagu.
On osmatra da su siromašniji muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << manje licemerni u poređenju s bogatima. Po pravilu, oni su ljubazni s nepoznatim ljudima, a pri takvim društvenim kontaktima nasmejani su i raspoloženi.
– Bogati su grubi i bahati jer veruju da im nisu potrebna nova poznanstva niti dokazivanje pred drugima, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvoreni su prema ljudima – piše magazin “Sajkolodži tudej”.
The post NIJE SVE U LOVI! Siromašniji su DUHOVITIJI I BOLJI U SEKSU! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.