Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE PRATILA TREND Naša voditeljka rodila sina i dala mu staro, moćno IME

Jedno od najpoznatijih lica Televizije O2, sportska novinarka Nina Kolundžija (33) postala je mama.

Nina i njen partner, takođe kolega sportsi novinar, Aleksa Gutović, dobili su sina, a radosne vesti su podelili sa prijateljima i javnošću putem društvenih mreža.

Dečaka su nazvali Luka, a ko je presudio prilikom odabira imena, Nina je otkrila u nedavnom intervjuu za “Gloriju”:

– Aleksa i ja smo odmah saznali kog je pola beba i već dugo razmišljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o imenu. Odavno smo se dogovorili da za dečaka ime odabere on, pa će tako i biti – ispričala je tom prilikom Nina.

Luka je staro muško ime grčkog porekla. Potiče od grčke reči „luks“ što znači „svetlost, svetleći“. Najpoznatiji Luka je, svakako, apostol Luka, autor trećeg jevanđelja u Svetom pismu i nekoliko poslanica Novog zaveta. Bio je poznat kao lekar koji je putovao u pratnji Svetog Pavla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.