Izvor: Blic, 09.Sep.2023, 18:17

"NIJE MI UDARIO ŠAMAR, NEGO ŠAMARČINU" Aleksandra Mladenović prvi put o nasilju koje je trpela od partnera: "Stalno me je ponižavao"

Pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da prvi put, pred kamerama, progovori o nasilju koje je pretrpela u vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DOBILA SAM ŠAMARČINU! DEČKO ME JE MALTRETIRAO..." Aleksandra Mladenović prvi put o nasilju - otkrila stravične detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023

.Otvoreno progovorila o svemu!..Pevačica, Aleksandra Mladenović ima iza sebe nekoliko ljubavnih veza, a sada je otkrila da je bila i žrtva nasilja od strane partnera...Iako nije otkrila o kome je reč, ona je rekla da je pretrpela šamare u vezi i apelovala i pružila podršku onima koje prolaze...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.