NIJE LAŽNJAK! NAJJEZIVIJI momenat kada je parče mesa OŽIVELO i pobeglo sa tanjira! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE LAŽNJAK! NAJJEZIVIJI momenat kada je parče mesa "OŽIVELO" i pobeglo sa tanjira! (VIDEO)

Bićete prestravljeni.

Jedan Amerikanac je na svom Fejsbuk profilu postavio snimak koji je prestravio mnoge.

On je objasnio da je upravo isekao pile da bi napravio ručak, a meso je bilo sveže. Sledećeg trenutka, jedno parče je počelo da se mrda, i to, reklo bi se, vrlo artikulisano, da bi zatim palo na pod.

Ljudi koji su videli snimak su pomislili da je u pitanju montaža, ali izgleda da se ova prilično jeziva situacija ipak stvarno dogodila. U veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retkim slučajevima, u sveže isečenom mesu mišići i dalje obavljaju svoj posao, pa može doći do refleksa i pomeranja. Ćelije mišića ne odumira istog trenutka, i izazivaju kontrakciju, kao da su još živi.

Zabeleženi su slučajevi kada se meso trza, iako je već neko vreme okačeno na kuki u mesari. U svakom slučaju, nešto što bi bilo lepo izbeći, ako je moguće.

Pogledajte ovaj slučaj "zombi piletine", kako su ga nazvali na društvenim mrežama:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.