NIJE IM SE SVIDELA HRANA? Viki gostima služila picu za slavu!

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IM SE SVIDELA HRANA? Viki gostima služila picu za slavu!

Pevačica Viki Miljković pohvalila se da je sama spremila posnu trpezu za drugi dan Nikoljdana, ali fotografije govore drugačije.

Naime, u utorak uveče uslikali smo dostavljača koji je na njenu adresu doneo svežu picu, a kome je ta hrana bila namenjena, nije nam poznato.

Pevačica i njen suprug su drugog dana slave okupili prijatelje i kolege sa estrade, a Viki nam je otkrila da je bila šef kuhinje i da se potrudila oko hrane.

Zato nas je i iznenadilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada smo ugledali dostavljača kako donosi picu. Da li se gostima nije dopala pevačicina kuhinja ili neko nije ljubitelj posne hrane, pa se pevačica brže-bolje snašla naručivši picu, nismo uspeli da saznamo.

Uglavnom, da su se gosti lepo proveli - sigurno jesu. Čitavo veče se iz Vikine kuće čula muzika, a gosti su se razišli baš kasno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.