Izvor: Blic, 29.Mar.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DOBILA DIJAMANT VEĆ NEŠTO VRLO NEOBIČNO Verila se Sandra Afrika

Sandra Afrika verila se za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Moskovljevića Mikiša.

Njih dvoje u vezi su deset godina i on je ujedno i njen menadžer.

Iako bi mnogi očekivali da ova folk zvezda u najmanju ruku za veribdu da dobije prsten i to dijamantski, ona se odlučila za neobičnu tetovažu koja oslikava datum njihove veze i slovo M, početno slovo nadimka njenog izabranika.

- Da, istina je da su se Mikiš i Sandra verili - potvrdio je za "Blic" izbor blizak pevačici.

Verujemo da će buduća mlada uskoro početi da bira venčanicu, ali i da će se posvetiti organizovanju svadbe za koju se pretpostavlja da neće biti mala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VERILA SE SANDRA AFRIKA: Ovakav PRSTEN još niko nije dobio! BOLJI OD DIJAMANTA!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2017

...Sandra Afrika verila se za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra Moskovljevića Mikiša..Njih dvoje u vezi su deset godina i on je ujedno i njen menadžer..Iako bi mnogi očekivali da ova folk zvezda u najmanju ruku za veribdu da dobije prsten i to dijamantski, ona se odlučila za neobičnu tetovažu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.