NI TRUNKE ŠMINKE Glumica za kojom muškarci lude na novim fotografijama skoro pa neprepoznatljiva

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI TRUNKE ŠMINKE Glumica za kojom muškarci lude na novim fotografijama skoro pa neprepoznatljiva

Neko ju je prepoznao, neko možda nije. Ova prelepa glumica odlučila je da prkosi standardima i nametnutim pravilima pa je objavila fotografiju bez iole šminke sigurna u ono što nosi ime Ketrin Zite Džons.

Lepota je jedan od njenih zaštitnih znakova, a i sa 48 godina bez imalo ustručavanja spremna je na poziranje bez mejkapa.

Pitanje je samo da li bi se neke njene koleginice usudile na to isto. Iako skoro pa neprepoznatljiva široj javnosti koja je navikla da je viša isključivo sa šminkom, Ketrin Zita Džons i dalje s razlogom važi za jednu od lepših glumica Holivuda. Bilo je i onih koji misle da je Ketrin lepša kada nije našminkana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.