NI TRAGA OD MASNICA: Sonja objavila FOTOGRAFIJE, a lice NIKAD LEPŠE! (FOTO)

Izvor: Press, 06.Sep.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI TRAGA OD MASNICA: Sonja objavila FOTOGRAFIJE, a lice NIKAD LEPŠE! (FOTO)

Ipak je sve bilo farsa?
Foto: Instagram
Poslednjih dana skandal Sonje Vuksanović i Ace Lukasa potresa estradu, a pevač je, gostujući u jutarnjem programu Pink televizije ispričao da je priznao krivicu samo da ne bi otišao u pritvor, ali da se zapravo ništa nije desilo, odnosno da nije podigao ruku na svoju bivšu suprugu.
Sonja je nadležnima rekla da je zadobila i masnicu u predelu lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << međutim, ista se na njenim najnovijim fotografijama ne vidi. 
- Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Sonja ima masnice na licu. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom - rekao je tada za Pink.rs izvor iz policije.
Lukas, koji je Tužilaštvu potpisao priznanje o krivici, a medijima rekao kako je bio prinuđen da prizna sve, sada verovatno može da priloži upravo ove Sonjine fotografije kao dokaz, obzirom na to da se na njenom licu na fotkama koje je objavila na instagramu ne vidi ništa.
Da li je zaista sve bila farsa ili možda kvalitetna šminka učinila da masnica nestane, saznaćemo sigurno u narednim danima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.