NI ŠEFOVIMA NIJE LAKO: Morao sam da mu kažem da ne hoda BOS po kancelariji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI ŠEFOVIMA NIJE LAKO: "Morao sam da mu kažem da ne hoda BOS po kancelariji"

Da ne poveruješ kakvih sve ljudi ima!

Obično se radnici žale na nesnosne šefove, ali šta kada je situacija obrnuta i morate kao nadređeni da radite s ekscentricima koji odbijaju da prihvate obrasce ponašanja na poslu?! Šefovi iz celoga sveta otkrili su da su morali obaviti mnogo neugodnih razgovora sa svojim zaposlenima zbog njihovih čudnih navika.

- Upravo sam morao da kažem zaposlenom da ne sme da dira sirovo meso i onda povrće koje će poslužiti klijentima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo mu je zadnje upozorenje - napisao je jedan od njih na aplikaciji Whisper, a onda su i ostali naveli najneugodnije situacije u kojima su se našli.

- Morao sam da kažem zaposlenoj da prestane ljubi sa dečkom u prostoru za pauze.

- Molim te, ne ostavljaj banane u fioci jer tako trunu i sada je cela kancelarija prepuna insekata.

- Morao sam da kažem radniku da prestane da hoda bos po kancelariji. Može da se oblači ležerno poslovno, ali ne i da hoda bos.

- Morali smo da kažemo ženi koja ovde radi da nije u redu da dođe na posao bez grudnjaka u majici s dubokim dekolteom i pantalonama koje na preponama imaju rupu. Poslali smo je kući da se presvuče, a njoj nije bilo jasno zašto.

- Moj radnik sekao je nokte na šalteru... Pred ljudima! Morao sam da ga opomenem. Nikad nisam mislio da ću ikad reći tako nešto.

- Morao sam da upozorim kolegu da ne sme da pere zube za stolom. Smatrao sam da se tako nešto podrazumeva, ali svet je pun čudaka.

- Morala sam da napišem obaveštenje da se tamponi i ulošci ne smeju odlagati u kuhinjsku kantu za smeće.

- Morao sam da sednem za sto sa jednom od svojih konobarica i objasnim joj da ne može svaki dan da kasni na posao... i da dolazi pijana.

- Morali smo oprezno da kažemo jednom radniku da se bolje opere i upotrebi dezodorans. Bilo je vrlo neugodno, ali nužno obaviti taj razgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.