NEZABELEŽENO! Ostala je trudna UPRKOS kontracepciji - beba je rođena sa spiralom u ruci! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 11:41

NEZABELEŽENO! Ostala je trudna UPRKOS kontracepciji - beba je rođena sa spiralom u ruci! (FOTO)

Mama, izvini, ja ipak dolazim...

Beba u Vijetnamu rođena je s kontraceptivnom spiralom u ruci, a fotografije su postale viralne na društvenim mrežama.

U današnje vreme postoje brojne metode kontracepcije, ali one nisu uvek 100% delotvorne. Tome u prilog ide i slučaj 34-ogodišnje majke iz Vijetnama koja je ostala trudna uprkos spirali.

Pre dvije godine neimenovana žena ugradila je spiralu kako ne bi ostala trudna, ali kasnije je saznala kako je ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostala u drugom stanju. Rodila je bolnici u Hai Pongu na severu Vijetnama.

Beba je bila zdrava i težila je 3,2 kg, ali njen dolazak bio je neuobičajen zahvaljujući činjenici da je ponela suvenir sa sobom - maminu spiralu.

Lekar koji je doneo bebu na svet nije pomislio da će fotografije privući toliku pažnju. Objavio ih je jer mu je bilo zanimljivo što tek rođena beba u ruci ima vrlo čudnu "igračku".

Kad se ugrade propisno, spirale su više od 99 % delotvorne i mogu trajati pet do 10 godina.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.