NEVIĐENI OKRŠAJ U ZADRUZI! Mensur ŽESTOKO NAPAO Erminu: Stanari na nogama! DRASTIČNE KAZNE U NAJAVI! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:54

NEVIĐENI OKRŠAJ U ZADRUZI! Mensur ŽESTOKO NAPAO Erminu: Stanari na nogama! DRASTIČNE KAZNE U NAJAVI! (VIDEO)

Mensur Ajadarpašić pljnuo je Erminu Pašović kada je prokomentarisala da svojoj devojci želi da promeni veru. Erminu niko nije mogao da obuzda, pa je kažnjena nedeljnim honorarom.
– Gde planiraš da vodiš Minu kada izađete, da bi se izlečila i nečeg odrekla. Čega Mina treba da se odrekne, kada se već svega odrekla?” – glasilo je pitanje za Ajdarpašića koje je izazvalo haos.
– Nisam ja to nju terao, ona je sama to želela – rekla je Mensur, koji nije dozvoljavao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mini da kaže pred milionskim auditorijumom šta ima, a onda je Ermina prokomentarisala nešto što je Mensura iznerviralo.
– Hoćeš da je vodiš kod hodže – dodala je Ermina, a onda ju je Mensur pljunuo.
Kako se svađa zahuktavala, Vrbaški je napokon otkrila sledeće.
– Ovo je strašno, Ermina govori kako Mensur želi da mi promeni veru, ja nekoliko godina već imam crnu magiju, o tome se radi – objasnila je izrevotirano Mina.
Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:


The post NEVIĐENI OKRŠAJ U ZADRUZI! Mensur ŽESTOKO NAPAO Erminu: Stanari na nogama! DRASTIČNE KAZNE U NAJAVI! (VIDEO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.