Izvor: Blic, 02.Sep.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Pogledajte kako Bar Rafaeli izgleda 20 dana nakon porođaja

Izraelaska manekenka Bar Rafaeli postala je mama devojčice Liv početkom prošlog meseca, a ni mesec dan nije trebalo nekadašnjem Viktorijinom anđelu da se vrati u top formu.

Bar je dete dobila u braku sa deset godina starijim biznismenom Adijem Ezrom za koga se udala u septembru, a pre njega bila je šest godina u vezi sa Leonardom Dikaprijem.

Čini se da je zgodna Izraelska manekenka konačno našla sreću u ljubavi, a koliko je srećna uz supruga, Rafaeli rado podeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa pratiocima na Instagramu. Ovoga puta Bar je objavila dve fotografije na Instagramu. najpre onu u bikiniju, a njena savršena figura došla je u prvi plan. A pre nego što je pratiocima pokazala da je i nakon trudnoće uspela da zadrži figuru, Bar se pohvalila i fotografijom sa zgodnim suprugom, koja je nastala tokom zajedničkog izlaska.

Pročitajte još:

Inače, Bar Rafaeli je poput brojinih Viktorijinih anđela bila u vezi sa Leonardom Dikaprijem, ali umesto brakom, njihova šestogodišnja romansa se završila raskidom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brza transformacija: Samo 20 dana posle porođaja Bar Rafaeli izgleda OVAKO (FOTO)

Izvor: Story, 02.Sep.2016

Poznata manekenka Bar Rafaeli postala je mama početkom prošlog meseca. Divne vesti odjeknule su čitavim svetom, dok je modni posebno iznenađen kako je malo vremena poznatoj lepotici bilo potrebno da svoju figuru dovede do savršenstva..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.