Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLAVAN REKORD Greg i Ameri najgori u istoriji!

Ova generacija američkih košarkaša biće upisana u istoriju – kao najgori tim ove zemlje koji je učestvovao na svetskim šampionatima. I selektor Greg Popovič, sa njima zajedno.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Argentine protiv Francuske je 3.10.
Srbija im je, posle Francuske, nanela drugi uzastopni poraz na Mundobasketu, posle čega Amerikancima preostaje da se bore za sedmu poziciju. Samim tim ostvarili su najlošiji plasman. Prethodno im je crnim slovima bilo upisano >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << učešče na kojem su bili domaćini, 2002. godine – šesto mesto.
I tada, kao i sada, na putu im se preprečila naša selekcija. U Indijanopolisu ih je eliminisala u četvrtfinalu, sada je bila bolja u borbi za plasman od petog do osmog mesta. Ubuduće bolje da nas izbegavaju…
7 or 8 – USA will achieve their worst ranking ever in a FIBA Basketball World Cup – their previous lowest ranking was 6th place in 2002. Fiasco.#FIBAWC #FIBAWC2019 #USAGotGame #SrbijaGotGame pic.twitter.com/S8RnPDYd7u
— OptaLarry🏀 (@OptaLarry) September 12, 2019


The post NESLAVAN REKORD Greg i Ameri najgori u istoriji! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.