NEPREVAZIĐENI BOND: Ova odela Šona Konerija prodata su za 8.000 evra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 11:00

NEPREVAZIĐENI BOND: Ova odela Šona Konerija prodata su za 8.000 evra! (FOTO)

Velikan.

Dva odela za koja se smatra da ih je Šon Koneri nosio u filmu prodata su za gotovo 7.000 funti (oko 8.000 evra) na Internet aukciji.

Smatra se da je pokojna zvezda nosila odela u ulozi Džejmsa Bonda u filmovima tokom 1980-ih.

Sivo odelo, za koje se veruje da ga je imao na sebi u filmu "Nedodirljivi", u sredu je prodato za 1.625 funti na aukciji.

Svetlo ​​odelo, za koje se smatra da ga je Koneri nosio ili u "Pet dana jednog leta" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili u "Nikad ne reci nikad", prodato je za 5.250 funti.

U međuvremenu se dokument sa otiscima prstiju Mahatme Gandija - možda jedini postojeći - prodat na toj aukciji za 107.500 funti, daleko iznad procene od 5.000 do 10.000 funti.

Keti Marsden, stručnjakinja za retke rukopise i knjige u "Lajon & Turnbulu", rekla je: "Jedna od sjajnih stvari u mom poslu je velika raznolikost dela s kojima se susrećete i bogatstvo priča iza njih."

Redak primerak prvog tvrdoukoričenog izdanja "Harija Potera i kamena mudraca" Džej Kej Rouling prodat je za 5.000 funti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.