NEOBIČNI HEROJ Minuti su je delili od sigurne smrti, ali onda se pojavio njen SPASILAC

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČNI HEROJ Minuti su je delili od sigurne smrti, ali onda se pojavio njen SPASILAC

Jednog popodneva, Šenon Lorio se posvađala sa suprugom i izašla iz kuće. Sela je u auto i velikom brzinom vozila po krivudavim putevima kada je odjednom izletela i survala se kolima u jarak. Kada se osvestila, osetila je nečije prisustvo i nije ni pomišljala da će joj baš on spasiti život.

Naime, Šenon je izletela sa svog sedišta i nekako završila u zadnjem delu kamioneta koji je vozila. Pas lutalica, koji se nekim čudom našao u šumi u tom trenutku, ušao je u kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i počeo da je liže po licu jer je bila krvava. Potom ju je zubima uhvatio za majicu i počeo da je izvlači iz automobila.

Kako je Šeron ispričala, nekoliko puta se onesvešćivala, ali se seća trenutka kada je shvatila da ju je pas izvukao iz automobila i vukao 30 metara, da bi je izvukao nazad do puta. Ona ga je tada zagrlila oko vrata i uspela da se pridigne i zaustavi kamion koji je prolazio. Ušla je unutra i zamolila vozača da nazove njenog supruga i javi mu da je imala saobraćajnu nesreću, a potom se ponovo onesvestila.

Sledeći put se probudila u bolnici, a lekari su joj rekli da ima krvarenje u mozgu i da ne znaju šta da rade. Posle razmišljanja da li da operišu ili ne, odlučili su da to ne urade, jer je krvarenje bilo minimalno. Šenon se oporavila i puštena je kući, a psa je usvojila jedna žena koja drži azil za treniranje pasa koji će potom raditi za policiju i vatrogasce.

Pas lutalica, rase nemački ovčar, dobio je ime Heroj i Šenon voli da ga posećuje u azilu gde sada živi. Ona kaže da ne želi ni da pomisli na to šta bi se desilo sa njom da je on nije spasao i da bi volela da može da razume koliko mu je zahvalna za ono što je uradio za nju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.