Izvor: Blic, 19.Feb.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEDOPUSTIVO, OVO NIJE PRVI PUT" Skandal drma Beoviziju: Takmičarska pesma poznatog muzičara poziva na NASILJE NAD ŽENAMA, reagovala i organizacija za žene

Pravi skandal izbio je pred ovogodišnju Beoviziju zbog pesme "Svadba velika" koju izvode Bora Dugić i Balkubano, budući da je Autonomni ženski centar reagovao na tekst pesme koja, kako navode u saopštenju, poziva na nasilje nad ženama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MORAĆE TO DA URADE" RTS doneo odluku o takmičarskoj pesmi za "Beoviziju" koja promoviše NASILJE NAD ŽENAMA

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

Pesma "Svadba velika", koju izvode Bora Dugić i Balkubano i sa kojom se takmiče na ovogodišnjoj Beoviziji, izazvala je pravi skandal budući da se Autonomni ženski centar oglasio saopštenjem u kome navodi da pomenuta numera poziva na nasilje nad ženama. Sada se ovim povodom oglasio i RTS.

Nastavak na Blic...

Bura oko takmičarske pesme za Beoviziju: "Tekst poziva na nasilje i biće izmenjen"

Izvor: B92, 19.Feb.2020

Pesma "Svadba velika", koju izvode Bora Dugić i "Balkubano", ostaće u takmičenju ovogodišnje Beovizije, a tekst pesme, koji prema tvrdnji Autonomnog ženskog centra poziva na nasilje, biće izmenjen...Autonomni ženski centar zahtevao je hitno povlačenje pesme "Svadba velika" u izvođenju Bore Dugića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.