NEĆETE VEROVATI! Postoji RAZLOG zbog kog je Fibi iz Prijatelja morala da ima SESTRU BLIZNAKINJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 23:18

NEĆETE VEROVATI! Postoji RAZLOG zbog kog je Fibi iz Prijatelja morala da ima SESTRU BLIZNAKINJU

Neverovato!

Obožavaoci kultne i omiljene serije "Prijatelji" godinama su se pitali zašto je Fibi Bufe, koju fantastično glumi Lisa Kudrou, morala da ima sestru bliznakinju. Objašnjenje je nedavno konačno izašlo na videlo kada je u svojoj knjizi "Biću tu za tebe: Jedna o prijateljima", Kelsi Miler otkrila tajnu.

For those who requested a Phoebe image

Posted by FRIENDS (TV Show) on Thursday, April 16, 2009

Naime, Lisa Kudrou je u vreme početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanja "Prijatelja" glumila u drugoj seriji po nazivu "Lud za tobom", u kojoj je igrala konobaricu Ursulu. Problem je nastao uoči premijere "Prijatelja" u septembru 1994. godine kada se ispostavilo da će se Lisa pojaviti na istom kanalu u dve uloge.

Zato su scenaristi odlučili da ostave obe, tako što će Fibi iz "Prijatelja" imati i ozloglašenu sestru bliznakinju Ursulu. Lisa je seriju "Lud za tobom" snimala sve do 1999. godine. A lik Ursule, pojavljivao se u nekoliko epizoda popularnih "Prijatelja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.