NEBESKO ČUDO: Isus se ukazao u polarnoj svetlosti! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBESKO ČUDO: Isus se ukazao u polarnoj svetlosti! (FOTO) (VIDEO)

Lik koji se ukazao na nebu iznad Islanda podseća na statuu Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru. Isus, kao i u Brazilu ima raširene ruke

Lik Isusa Hrista pojavio se na nebu iznad Islanda tokom polarne svetlosti, a ovaj fenomen zabeležio je fotograf Džon Himarson (48).

Lik koji se ukazao na nebu podseća na statuu Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru. Isus, kao i u Brazilu ima raširene ruke.

Foto: Profimedia/Caters News

Inače, polarna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svetlost odnosno aurora borealis je pojava koja se javlja u blizini magnetnih zemljinih polova, a samim tim i u blizini polova rotacije, i manifestuje se u formi magličastih pramenova svetlosti u raznim bojama.

ISUS SE UKAZAO NA NEBU: Misteriozni lik se pojavio u dimu požara (VIDEO)

U periodima pojačane Sunčeve aktivnosti, može se očekivati i pojačan intenzitet polarne svetlosti. Ovaj fenomen je zbog zagađenosti gotovo nemoguće videti iz gradova, ali na uzvišenjima, gde je atmosfera čista i gde je svetlosna zagađenost mala aurora borealis stvara neverovatne prizore.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NEBESKO CUDO Isus se ukazao u polarnoj svetlosti

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2015

Lik koji se ukazao na nebu iznad Islanda podseća na statuu Hrista spasitelja u Rio de Žaneiru. Isus, kao i u Brazilu ima raširene ruke..Lik Isusa Hrista pojavio se na nebu iznad Islanda tokom polarne svetlosti, a ovaj fenomen zabeležio je fotograf Džon Himarson (48)...Lik koji se ukazao na nebu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.