NE VRAĆA SE U SRBIJU Evo šta radi Isidora Bjelica nakon glasina o razvodu

Izvor: Blic, 11.Maj.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VRAĆA SE U SRBIJU Evo šta radi Isidora Bjelica nakon glasina o razvodu

Krajem prošlog meseca javnost su šokirale vesti da se razvode Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić.

Poznati supružnici ove navode su demantovali, a dok je javnost brujala o njihovom razvodu i bračnim problemima, Isidora je bila na lečenju u Makedoniji. Uz nju je bio i suprug.

- Bez potrebe se diže tolika galama oko svega toga. Njih dvoje se ne razvode, trenutno su zajedno u Skoplju, gde se mama leči - rekao je tada njihov sin Lav za "Blic".

O spekulacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o razvodu Isidora se nije oglašavala, već je njen suprug Nebojša objavio blog u kojem je poručio da "nema ništa i nikad od razvoda."

U tom periodu, Isidora nije bila aktivna na društvenim mrežama, a ćutnju je prekinula tek sada, kada je objavila fotografiju iz Dubrovnika. Izgleda da je spisateljica rešila da se ne pojavljuje u Srbiji dok se ne slegne prašina, pa je tako iz Makedonije odmah otputovala u Hrvatsku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo kako su Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić demantovali vesti o razvodu

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2017

(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic) Nakon što se u domaćim medijima pojavilo nagađanje da se Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić razvode zbog upitnih poslednjih objava na društvenim mrežama slavne spisateljice, nakon nekoliko dana medijske ćutnje, ona je rešila da stavi tačku na sva ova...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.