Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SKIDA OSMEH SA LICA Evo sa kim Marija Kilibarda PROSLAVLJA ROĐENDAN (VIDEO)

Poznata voditeljka je 37. rođendan proslavila u jednom prestoničkom restoranu u centru grada u društvu prijateljice, a slavlje je počelo malo posle snimanja emisije "150 minuta", gde su joj Maja Mandžuka i Kristina Radenković uputile čestitke. Nakon slavlja u restoranu, uputila se kod roditelja, a šta je imala da kaže za "Blic" na današnji dan pogledajte u snimku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUČE JE NAPUNILA 37 GODINA Marija Radmanović ima samo jednu, NEOBIČNU ŽELJU za rođendan

Izvor: Blic, 30.Avg.2017, 06:46

Zaštitno lice televizije "Prva" i rođendan je provela radno! Jedna od naših najpopularnijih voditeljki kaže da je rođendanske svećice oduvala u društvu kolega i dragih ljudi...Kako "Blic" saznaje, Marija je rođendan dočekala snimajući reklamu za televiziju za koju radi, a već ujutru bila na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.