Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PREDAJE SE Naš mladi muzičar živi bez pola srca, ali ne prestaje da iznenađuje publiku

Nikola Džoni Ranković je dečak, roker, muzičar, umetnik, borac. On je osoba na koju bi svi trebalo da se ugledamo. Nikola nas je naučio mnoge lekcije, a posebno onu najvažniju - da nikada ne bi trebalo odustati.

Rođen bez jedne strane srca, bez dela donje šuplje vene, sa suženom plućnom arterijom i otvorenom srčanom šupljinom... Veći deo detinjstva proveo je u bolnici. Posle druge operacije dobio je dijabetes i od tada je na insulinu.

Nikola je izdao i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << album "Teram po svom".

- Sviram non-stop. Gitara mi stoji u sobi i kako prođem pored, ja je uzmem. Dešava se da perem zube, setim se nečega i onda sa sve četkicom u ustima odem u sobu, odsviram pa se vratim da perem zube - svojevremeno je rekao Nikola.

Nikola će 23. decembra održati koncert u Božidarcu u Beogradu na kojem će mu se pridružiti i poznati rok muzičari- Žika Jelić, Saša Lokner, Dragan Jovanović Krle, Zoran Radmilović Švaba, Dragan Crnčević Crnke i Vicko Milatović. Koncert počinje u 20 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.