NE OSLANJAJTE SE NA NJIH! Muškarci u ova tri znaka imaju NAJSLABIJI karakter - lako odustaju i smatraju se SLABIĆIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 11:33

NE OSLANJAJTE SE NA NJIH! Muškarci u ova tri znaka imaju NAJSLABIJI karakter - lako odustaju i smatraju se SLABIĆIMA

Oni rado prebacuju sve na žene!

Svaki znak zodijaka ima slabosti i prednosti, posebno je zanimljivo kada se tumače slabosti muškaraca u ova tri znaka, koji se smatraju najslabijima.

RIBE

Muškarci koji su horoskopski znak Ribe nemaju izdržljivosti, pasivni su, neodlučni, često su bolesni i prehlađeni. Muškarac u znaku ribe se smatra slabićem, rado sve prebacuje na ženska ramena.

VAGA

Muškarci u znaku Vage imaju mnogo ženskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobina, dive se sebi, plaše se odgovornosti, vole da prenesu inicijativu na nekoga, romantični i nežni, spori i nesigurni. Mrze vatrene aktivne dame, sumnjaju u sve, stalno razmišljaju o svemu.

DEVICA

Muškarac u znaku Device je jak muškarac. Ne poseduje nežne, zenske crte kao prethodna dva znaka i snažnog je karaktera. Ali ponekad je mrzovoljan, nepažljiv i sklon kritikovanju drugih osoba. Zbog svoje preciznosti i striktnosti odaje utisak sitničavosti, pa ako u tome preteruje, stvori se nesigurnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.