NE MOGU DA SE ODVOJE! Janjuš i Kruna otvorili poklone, a onda su oduvali svećice na torti! Ćerkina izjava je košarkaša ŠOKIRALA!

Izvor: Press, 12.Nov.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOGU DA SE ODVOJE! Janjuš i Kruna otvorili poklone, a onda su oduvali svećice na torti! Ćerkina izjava je košarkaša ŠOKIRALA!

Ćerka takmičara treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Marka Janjuševića, Kruna, posetila je danas velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi zajedno sa ocem oduvala rođendanske svećice.
Foto:pink
Janjušević je pustio suze radosnice kada je ugledao Krunu, zatim su se uputili u Rajski vrt gde su otvorili poklone, a onda se potrudio da sa ćerkom nadomesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izgubljeno vreme, s obzirom na to da su bili razdvojeni dva meseca. Jedan trenutak posebno je privukao pažnju.
Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li simpatiju, Kruna? -pitao je otac ćerku. Imam - rekla je devojčica, a Janjuš je ostao u čudu. Foto: TV Pink Printscreen

Kako se zove ? - bio je znatiželjan Janjušević. Nikola - odgovorila je Kruna, a njen tata je ostao u šoku. Zadrugari, pa čak i oni koji nisu u dobrim odnosima sa Janjušem, prisustvovali su duvanju svećica, otpevavši svi u glas rođendansku pesmicu za Krunu.
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.