NE MARE ZA KORONU - ORALNO ga zadovoljavala u PARKU za vreme POLICIJSKOG ČASA - Par uhvaćen u AKCIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 21:03

NE MARE ZA KORONU - ORALNO ga zadovoljavala u PARKU za vreme POLICIJSKOG ČASA - Par uhvaćen u AKCIJI

Nisu ni pomislili da će ih snimiti kamera!

Jedan par je prekršio pravila o izolaciji zbog Korona virusa i usred bela dana u parku nadomak stambenog kompleksa se bacio u akciju.

Biznismen koji je sve snimio ih je šokirao i prekinuo kada im je doviknuo, a oni se odmah trgli, jer su mislili da ih niko ne vidi.

- Dva metra! To nije dva metra! - vikao je on sa prozora snimajući ih, upozoravajući ih da krše pravilo dva metra rastojanja koje je propisano za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme izolacije zbog Koronavirusa u centru grada Derbija.

- Mislim da su videli travu i zelenilo i da su pomislili da tu nema nikoga, pa su se opustili, mogli su bar ispod drveća da odu - rekao je biznismen koji ih je snimao.

Biznismenu nije bilo jasno kako nisu videli stambeni kompleks, a pogotovo su svi sada za vreme izolacije u svojim domovima i mogli su da ih vide, ako i nisu, samo ih je on uhvatio kamerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.