NE KAJEM SE, PRIJALO NAM JE! Lea dobila aplauz kad je priznala vrelu akciju sa Radetom, javno rekla da joj se Lazić SVIĐA!

Izvor: Press, 24.Okt.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE KAJEM SE, PRIJALO NAM JE! Lea dobila aplauz kad je priznala vrelu akciju sa Radetom, javno rekla da joj se Lazić SVIĐA!

U Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Jedno od poslednjih pitanja ove večeri bilo je upućeno Lei Šekarić koja je sinoć bila intimna sa Radetom Lazićem.
Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


Da li se kaješ >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što si bila intimna sa Radetom i da li misliš da će te ignorisati kao Natašu? - glasilo je pitanje za nju.



Ne kajem se, prijalo nam je. Nismo u vezi, ako se opet dogodi, dogodilo se. To je to - rekla je Lea pa je dobila aplauz od svih zadrugara jer je bila iskrena.



Autor: TvPink Printscreen


Ne ignorišem, danas smo pričali Lea i ja o svemu. Mi smo hteli da uradimo to. Ne kajem se, to je to - govorio je Rade Lazić.


Lea je pritom rekla da joj se Rade Lazić dopada.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.