NE IDE VAM U ŽIVOTU? Vreme je da OČISTITE svoju AURU: Prodisaćete - kažu SPIRITUALISTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 21:50

NE IDE VAM U ŽIVOTU? Vreme je da OČISTITE svoju AURU: Prodisaćete - kažu SPIRITUALISTI!

Kako se čisti aura i zbog čega je to važno kako bismo privukli ono što želimo i oslobidili se negativne energije.

Da li ste ikada ušli u sobu i osetili se čudno, kao da je loša energija? Ili, ste, na primer, upoznali nekog s kim ste odmah “kliknuli”. To znači da osećate auru drugih ljudi iz spoljašnjeg sveta. To je zato što svaka osoba, svaki predet ima svoju energiju, a svi ti atomi vibriraju zajedno… Svi mi oko sebe imaju nevidljivi omotač, elektromagnetno polje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nas štiti od loše energije. Dešava se da se vaša aura prezasiti svim tim energijama, usled čega se osećate iscrpljeno, prazno, zarobljeno…

Zašto je dobro očistiti auru?

Tako što ćete omogućiti sebi da privučete više onoga što želite i da budete u skladu sa svetom oko sebe. Što je najvažnije, očišćena aura pomaže da donesete bolje odluke jer ste uklonili barijere između svojih pravih potreba i onoga što drugi očekuju od vas.

Kako se čisti aura?

Jedan od načina je doboko disanje I meditacija svakog jutra nakon buđenja. Vrlo delotvorno je kupanje u slanoj morskoj vodi. Ako ne idete na more, napravite sebi toplu, opuštajuću kupku, a u vodi stavite morsku so. Simbolički, kao što voda skida prljavštinu, tako odnosi sa sobom teške misli, brige i probleme.

Priroda je poznata kao najbolji iscelitelj, stoga mnogi praktičari savetuju da se jednostavno izujete bosi I samo hodate po travi. To može da bude u parku, ako nemate svoje dvorište. Bitno je da ste bosi, kako bi energija zemlje izvukla iz vas sve negativno, kako bi vas uzemljila.

Kristali takođe imaju moć da čiste auru. Jedan od njih je kristal ametist. Možete ga nositi na komadu nakita, u tašni ili u džepu. On će biti vaš zaštitnik od negativne energije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.