NAŠLA MATOROJ ZAMENU? Miljana otvoreno flertovala sa Monikom, ona joj pružila šansu POD JEDNIM USLOVOM!

Izvor: Press, 01.Okt.2020, 01:25

NAŠLA MATOROJ ZAMENU? Miljana otvoreno flertovala sa Monikom, ona joj pružila šansu POD JEDNIM USLOVOM!

Nakon emisije, Monika Horvat otišla je u spavaću sobu, pa je proćaskala sa Miljanom Kulić pre spavanja.
Foto:pink
One su nizale teme, a Kulićeva je krenula da flertuje sa Monikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja rekla da volim samo žene, ja sam bise*sualac, volim i muškarce i žene, kako sa kim kliknem - rekla je Monika. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << li postoji šansa da se pomiriš sa Matorom, ako kažeš da je toliko voliš? - pitala je Miljana. Iako bih volela, ne. Ni za van ne znam, ne znam ni da li ću imati kuću gde da se vratim. Vidiš kako moja sestra reaguje - odgovorila je Monika. Foto: TV Pink Printscreen

Imam li ja šanse kod tebe? - pitala je Miljana. Imaš, ti uvek, ali moraš da se izlečiš, imaš i ti probleme kao i ja - rekla je Horvatova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PLJUŠTALE UVREDE! Miljana i Dragana ZARATILE ŽESTOKO! Mitrovićka je nije štedela, UDARILA TAMO GDE JE NAJVIŠE BOLI: "Ja bar nisam abortirala kao ti, jadnice!"

Izvor: Press, 01.Okt.2020

Dragana Mitrović rešila je da se obračuna sa Miljanom Kulić posle emisije u kojoj su pale teške reči. Njih dve su nastavile da se vređaju u pabu. . Foto:pink. Foto: TV Pink...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.