Izvor: Press, 26.Okt.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠ ODNOS VIŠE NE POSTOJI! Miki ŽESTOKO ODBRUSIO Rebeki, pa prekinuo svaku komunikaciju! (VIDEO)

Ona nije imala ništa protiv.
Miki Đuričić i Rebeka Popović se čas vole, čas svađaju, a posle ovonedeljne burne žurke rešili su da zauvek stave tačku na svoje prijateljstvo. Međutim, nužda je naterala Rebeku da prekine ćutanje među njima.





Autor: TvPink Printscreen


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ona ga je posetila u izolaciji i zamoli ga da joj da cigare. Miki je džentlmenski ponudio i hranu, ali nije odoleo ni da joj još jednom stavi do znanja da su su svađi.



Ja i ti nemamo više teme, samo poslovno. Toliko od našeg druženja, razgovori mi ne trebaju. Naš odnos više ne postoji, dobijaš samo pesmu od mene za kraj - vikao je Miki za njom.


Važi - rekla je Rebeka i otišla. Kako je sve izgledalo pogldajte u sledećem video-prilogu.








 










Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.