NAPRAVITE SAMI: Ovo su najbolje domaće kreme za borbu sa celulitom!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVITE SAMI: Ovo su najbolje domaće kreme za borbu sa celulitom!

Ako muku mučite sa "ženskim neprijateljem broj jedan", a želite da što lepše izgledat na plaži, vreme je da se pokrenete, drage dame! Puno vode i šetnje, uz ove savršene, domaće paste za uklanjane celuilita, učiniće da vaše noge ponovo bude glatke i zategnute. Naravno, izbegavajte masnu hranu i gazirana pića, jer čuda nisu moguća... Ipak, ove kremice pomoći će vam da brže i efikasnije izađete na kraj sa "pomorandžinom korom". >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto;zadovoljna.hr
1. Pasta od morske soli i smeđeg šećera
Napravite pastu od jedne šoljice smeđeg šećera i šoljice morske soli, soka od jednog limuna, nekoliko kašičica maslinovog ulja i nekoliko kašika meda. Utrljajte pastu na kritične delove tela poput butina i guze, pa masirajte područje kružnim pokretima. Ostavite pastu da odstoji pet minuta pa je isperite hladnom vodom. 
2. Pasta od kafe
Pomešajte pola šoljice grublje mlevene kave s malo maslinovog ulja, i tri kašike šećera dok ne dobijete homogenu smesu. Njom istrljajte "narandžinu koru" na telu. Ako želite da postignete dodatan efekat – pastu trljajte uz pomoć sunđera za tuširanje koji će podstaći prokrvljenost kože.

PROČITAJTE JOŠ:
Supermodeli savetuju: Ovo su trikovi za najbolju "selfi" fotku!
Mediteranska dijeta: Za sedam dana tri kilograma manje!
BEZ GREŠKE: Boje koje dobro stoje svim ženama!
   
3. Pasta od algi i maslinovog ulja 
Pomešajte 3 kašičice usitnjenih algi s malo morske soli i četvrtinom šoljice maslinovog ulja dok ne dobijete homogenu smesu. Umasirajte ovu pastu na celulitom zahvaćena područja kružnim pokretima u trajanju od nekoliko minuta. Pasta će imati bolji efekat ako prethodno pore otvorite uz pomoć toplog tuša, a nakon 'tretmana' pastu isperete hladnom vodom. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

3 brza recepta za tijelo bez celulita

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jul.2014, 18:10

Ove tri vrste pilinga sigurno će vam pomoći u borbi za glatke noge i zadnjicu, a možete ih napraviti u sopstvenoj kuhinji. Pilinzi koji se sastoje od abrazivnih sastojaka poput morske soli, smeđeg šećera i kafe najbolji su prijatelji vašem tijelu. Čiste kožu od mrtvih ćelija kože, pospješuju...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.