Izvor: Blic, 03.Okt.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON PLJAČKE STIŽE JOŠ LOŠIH VESTI Kim Kardašijan strahuje od ucene!

Pored nakita vrednog nekoliko miliona dolara, Kim Kardašijan su u sinoćnoj pljački ukradena i dva mobilna telefona, i ona je sad u strahu da će postati i žrtva ucene.

Podsetimo, u hotelsku sobu rijaliti zvezde upalo je šest muškaraca naoružanih i maskiranih u policajce, koji su je vezali, pretil pištoljem i pobegli sa njenim skupocenim nakitom.

Pročitajte i:

Portparol glumice kaže da je ona potresena, ali da nije povređena.

Pored nakita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oteta joj je i tašna u kojoj se nalazilo hiljadu evra i dva mobilna telefona, pišu američki mediji. U telefonima nalazi se gomila privatnih informacija i podataka, pa se ona sada plaši da će pljačkaši to da iskoriste kako bi je ucenjivali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.