NAJRASKOŠNIJA SVADBA IKADA! Mladenci optočeni ZLATOM, lete novčanice od 500 evra! Burme skupe kao KUĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJRASKOŠNIJA SVADBA IKADA! Mladenci optočeni ZLATOM, lete novčanice od 500 evra! Burme skupe kao KUĆA!

Kad Romi slave, to pršti!

Velike i raskošne svadbe nadaleko su poznate kao deo romske kulture, a vrlo je verovatno da je jedna svadba iz Slovačke nadmašila sve ostale. Iako se odigrala pre tri godine, i danas privlači pažnju na društvenim mrežama.

Tada je jedan mladi romski par organizovao je svadbu o kojoj se danima pričalo.

Mlada se nekoliko puta presvukla, a u promenama odela pratio ju je i novopečeni muž koji nije zaostajao za njenim raskošnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacijama. Oboje su imali detalje od pravog zlata.

Za venčano prstenje odabrali su skupocene Bvlgari modele. Devetnaestogodišnju mladu gosti su darivali novčanicama evra, a mladoženja je bio darežljiv kada je u pitanju bilo darivanje muzičara.

Vrhunac večeri bio je kada je mlada izišla u crvenoj haljini i plesala, a svatovi su po njoj lepili novčanice. Svadba je trajala tri dana i tri noći.

POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.