NAJLEPŠA DEVOJČICA AMERIKE PROŠLA JE PAKAO! Majka ju je TUKLA, slala na dijetu... sad izgleda ovako! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLEPŠA DEVOJČICA AMERIKE PROŠLA JE PAKAO! Majka ju je TUKLA, slala na dijetu... sad izgleda ovako! (FOTO)

Odrazilo joj se na zdravlje.

Lice ove devojčice možda vam je poznato – prethodnih godina ona je nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

Njena majka Miki uvela ju je u svet takmičenja kada je imala samo dve godine, insistirajući na tome da plavokosa Eden Vud uvek bude doterana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljinice od tila.

Miki je do te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mere želela da “sačuva lepotu” svoje ćerkice da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na krajusvega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Edin bila dobro raspoložena.

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on Dec 4, 2017 at 3:33pm PST

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.

Kasnije su na svetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Edin “stvori otpor prema stresnim situacijama”.

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on Mar 10, 2018 at 10:52am PST

Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Edin je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Danas ona ima 14 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj meri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

A post shared by Eden Wood® (@officialedenwood) on Jun 18, 2018 at 10:26am PDT

Popularna je i na Instagramu gde je prati više od 40 hiljada ljudi, a istakla je da bi volela da s posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dečje garderobe.

POGLED KOJI OBARA SA NOGU: Zavirite u LUKSUZAN apartman Cece Ražnatović! Evo u kakvom RASKOŠU uživa! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.